Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans Règim de suplències i autoritzacions corresponents a pagaments de l’IB-Salut

Règim de suplències i autoritzacions corresponents a pagaments de l’IB-Salut

En el BOIB núm. 93, de dia 10 de juliol de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Tresor i Patrimoni, de 9 de juliol de 2019, de suplència i d’autorització de les unitats administratives de la Direcció General del Tresor i Patrimoni per a la disposició material de fons corresponent a pagaments de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) i del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut).

  

Es disposa que, en cas de vacant, d'absència o de malaltia, la signatura del director general del Tresor i Patrimoni per a la disposició material de fons corresponent a pagaments de l'Administració de la CAIB i de l’IB-Salut correspon als òrgans i les unitats administratives següents, per aquest ordre:

1r. Cap del Departament de Tresoreria

2n. Cap del Servei de Gestió Financera

3r. Cap del Servei de Gestió Financera del Sector Públic

4t. Caps de secció adscrits al Servei de Gestió Financera

5è. Caps de secció adscrits al Servei de Gestió Financera del Sector Públic

6è. Qualsevol altra unitat administrativa adscrita al Servei de Gestió Financera, per ordre de major rang o jerarquia administrativa, en primer lloc, i d'antiguitat en el càrrec, en segon lloc. 

[Font: BOIB Núm. 93. 10/07/2019]

[Foto: Infosalut / IB-Salut / CC BY-NC-SA 4.0]