Back Estàs aquí:Home Investigació

Investigació i innovació

Lectura de la tesi d'Adrián Rodríguez Rodríguez

6003Adrián Rodríguez Rodríguez, tècnic superior de suport metodològic i estadístic de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) a l'Hospital Son Llàtzer, va presentar la seva tesi amb el títol "Litiasis renal: avances en el estudio de inhibidores de la cristalización y en nuevas herramientas diagnósticas", a la Universitat de les Illes Balears, el passat 8 de març de 2018.

La tesi ha estat dirigida pel Dr. Félix Grases i la Dra. Antonia Costa.

Llegeix més...

Una professional d'Infermeria de Manacor publica un article sobre la utilitat de la planificació de decisions anticipades en malalts motoneuronals

epr1121Una professional d'Infermeria de l'equip de suport hospitalari d'atenció pal·liativa de l'Hospital de Manacor ha publicat un article en el qual es qüestiona si la planificació de les decisions anticipades millora la qualitat de vida en els pacients amb la malaltia de la motoneurona.

Joana Maria Julià Mora, infermera de l'equip de suport hospitalari d'atenció pal·liativa de l'Hospital de Manacor, ha publicat l'article amb el títol "¿La planificación de decisiones anticipadas mejora la calidad de vida de pacientes con enfermedad de la motoneurona?" a la revista Enfermería Clínica.

Llegeix més...

Lectura de la tesi d'Amanda Grávalos Gasull

5999Amanda Grávalos Gasull, fisioterapeuta de l'Hospital Son Llàtzer, ha presentat la seva tesi amb el títol "Estudio comparativo de la efectividad de diferentes abordajes en los puntos gatillo cervicales presentes en los músculos angular de la escápula y trapecio fibras superiores", a la Universitat de les Illes Balears (UIB), la qual va ser defensada el passat 30 de juny de 2017.

La tesi ha estat dirigida pel doctor Antoni Gamundí, del Departament de Biologia de la UIB.

Llegeix més...

Els hospitals d'Inca, Son Espases i Manacor participen en el X Congrés Nacional d'Atenció Sanitària al Pacient Crònic

5998Farmacèutics i metges de l'Hospital Comarcal d'Inca, de l'Hospital Universitari Son Espases i de l'Hospital de Manacor van participar en el X Congreso Nacional de Atención Sanitaria al Paciente Crónico, que es va celebrar a Saragossa els dies 1 i 2 de març de 2018.

Llegeix més...

El 061 i Son Espases han participat en el III Simposi de Coordinació de les Emergències Sanitàries

5996La Gerència del 061 i l'Hospital Son Espases van participar en el III Simposi de Coordinació de les Emergències Sanitàries, que es va celebrar a Barcelona els dies 8 i 9 de març de 2018.

Llegeix més...