Back Estàs aquí:Home Investigació

Investigació i innovació

Microbiologia de Son Espases i l'IdISBa participen en un estudi multicèntric sobre la susceptibilitat del ceftolozan/tazobactam

epr908El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han participat en un estudi sobre els perfils de genòmica i les susceptibilitats de la resistència farmacològica extensiva de les Pseudomonas aeruginosas a Espanya. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

Son Llàtzer i Son Espases participen en el XLVII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Nefrologia

5354 1Diferents serveis de l'Hospital Son Llàtzer i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en el XLVII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Nefrologia, que s'ha celebrat a Burgos del 6 al 9 d'octubre de 2017.

Llegeix més...

Oncologia Mèdica de Son Espases ha participat en l'estudi GEIS-21

epr909El Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en l'estudi GEIS-21, un estudi multicèntric en fase II de quimioteràpia intensiva que inclou la gemcitabina i el docetaxel per al tractament del sarcoma d'Ewing en infants i adults. També hi han participat diferents centres espanyols.

Javier Martín Broto, oncòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "GEIS-21: a multicentric phase II study of intensive chemotherapy including gemcitabine and docetaxel for the treatment of Ewing sarcoma of children and adults: a report from the Spanish sarcoma group (GEIS)" a la revista British Journal of Cancer.

Llegeix més...

Centres de Balears participen en el 42 Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Nefrològica

5353Professionals d'Infermeria i facultatius de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Son Llàtzer, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Comarcal d'Inca han participat en el 42 Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Nefrològica, que s'ha celebrat a Burgos del 9 a l'11 d'octubre de 2017.

Llegeix més...

Medicina Interna de Son Espases participa en un estudi sobre el desenvolupament d'esdeveniments no relacionats amb la SIDA en pacients amb VIH

epr731El Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre la predicció a llarg termini dels resultats de pacients infectats per VIH que desenvolupen esdeveniments no relacionats amb la SIDA utilitzant una aproximació multiestat. També hi han participat la Universitat Miguel Hernández, l'Hospital Ramón y Cajal, l'IRYCIS, l'Hospital Universitari Donostia, el Centre Sanitari Sandoval, l'Hospital Universitari de Canàries, l'Hospital de Navarra i l'Hospital Universitari Joan XIII.

Antoni A. Campins, metge de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Prediction of long-term outcomes of HIV-infected patients developing non-AIDS events using a multistate approach" a la revista .

Llegeix més...