Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació

Investigació i innovació

17th International Myeloma Workshop

8397 2Els Serveis d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital Can Misses van participar al 17th International Myeloma Workshop.

Llegeix més...

Distribució desigual de l'inici de l'estat epilèptic refractari pediàtric durant el dia

ins epr779La Unitat de Neurologia Pediàtrica del Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre com l'inici de l'estat epilèptic refractari pediàtric no es distribueix uniformement durant el dia. També hi han participat diferents centres Nordamericans.

Marta Amengual Gual, pediatra de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The onset of pediatric refractory status epilepticus is not distributed uniformly during the day" a la revista Seizure.

Llegeix més...

Aspectes epidemiològics de la relació infecció-colonització per MRSA

ins mfb71El Servei d'Epidemiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha publicat un article sobre els aspectes epidemiològics de la relació infecció-colonització per MRSA.

Antonio Pareja Bezares, epidemiòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha publicat l'article amb el títol "Aspectos epidemiológicos de la relación entre infección y colonización por Staphylococcus aureusresistente a la meticilina" a la revista Medicina Balear.

Llegeix més...

Ponderació de l’impacte de la virulència en el resultat de les infeccions per Pseudomonas aeruginosa

ins epr516El Servei de Microbiologia i la Unitat d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'un estudi on s'analitza la ponderació de l’impacte de la virulència en el resultat de les infeccions per Pseudomonas aeruginosa. També hi han participat diferents centres espanyols.

I.Sánchez-Diener, L.Zamorano, G.Cabot i A.Oliver, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Weighting the impact of virulence on the outcome of Pseudomonas aeruginosa bloodstream infections" a la revista Clinical Microbiology and Infection.

Llegeix més...

Miomectomia complicada amb microangiopatia trombòtica

ins epr496 El Servei d'Anestesiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha publicat un article sobre la miomectomia complicada amb microangiopatia trombòtica.

Marta Jiménez Vidal, Miguel Estade Riart i Pablo Gandía González, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat l'article amb el títol "Miomectomía complicada con microangiopatía trombótica" a la revista Medicina Balear.

Llegeix més...