Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació

Investigació i innovació

L'IdISBa participa en un estudi sobre els pensaments i comportaments suïcides entre estudiants universitaris espanyols

epr990L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha participat en un estudi sobre els pensaments i comportaments suïcides en estudiants universitaris espanyols. També hi han participat diferents centres espanyols i internacionals.

Miquel Roca, investigador de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Suicidal Thoughts and Behaviors: Prevalence and Association with Distal and Proximal Factors in Spanish University Students" a la revista Suicide and Life-Threating Behavior.

Llegeix més...

L'Hospital Comarcal d'Inca publica el seu projecte d'App de catàstrofes, premi Professor Barea 2018

L'Hospital Comarcal d'Inca va participar en els premis Profesor Barea 2018 i el seu treball ha estat publicat en un llibre especial.

Juan Tugores Felipe, Francisco Ferrer Cruz, Fernando Rodríguez Segura, Ramón Riba Álvarez, Antonio Juan Colombás Salas i Soledad Gallardo, van presentar el projecte amb el títol "App Catástrofes HCIN".

Llegeix més...

Farmacèutics de Son Espases, Son Llàtzer, Inca i Manacor participen en el 63 Congrés Nacional de la SEFH

7105Els serveis de Farmàcia de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital de Manacor van organitzar el 63 Congreso Nacional de la SEFH, el qual es va celebrar a Palma del 8 al 10 de novembre de 2018.

Llegeix més...

Atenció Primària de Mallorca i l'IdISBa participen en un estudi sobre la presentació en el Servei d'Urgències dels pacients amb càncer colorectal a Espanya

mfb222La Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han participat en un estudi sobre la presentació en el Servei d'Urgències dels pacients amb càncer colorectal a Espanya. També hi han participat la Universitat de Zaragoza, l'Institut d'Investigació Biomèdica de A Coruña, l'Hospital del Mar, l'IMIM, el REDISSEC, l'Institut d'Investigació de València i l'Hospital Clinic Universitari de València.

Magdalena Esteva, investigadora del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Emergency presentation of colorectal patients in Spain" a la revista Plos One.

Llegeix més...

Infermeres de l'Hospital de Manacor i l'IB-Salut participen en una avaluació de les guies internacionals per a la selecció i atenció dels dispositius d'accés vascular

epr898Infermeres de la Unitat de Qualitat, Docència i Investigació de l'Hospital de Manacor i del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) han participat en la publicació d'un article sobre l'avaluació de l'estàndard de qualitat que sustenta les guies internacionals de pràctica clínica per a la selecció i atenció de dispositius d'accés vascular. També hi han participat la Universitat de les Illes Balears i l'Imperial College London.

Ian Blanco Mavillard, infermera de l'Hospital de Manacor, i Miguel Ángel Rodríguez Calero, infermera de l'IB-Salut, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Appraising the quality standard underpinning international clinical practice guidelines for the selection and care of vascular access devices: a systematic review of reviews" a la revista .

Llegeix més...