Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació

Investigació i innovació

Salut Pública participa en un estudi sobre la relació de l'exposició laboral en la densitat mamogràfica

epr 853La Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut de les Illes Balears ha participat en un article sobre la relació de les exposicions laborals en la densitat mamogràfica en dones espanyoles. També hi han participat diferents direccions generals i serveis de salut espanyols.

Carmen Sánchez Contador, coordinadora autonòmica del Programa de Detecció Precoç de Càncer de Mama, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Occupational exposures and mammographic density in Spanish women" a la revista Occupational and Environmental Medicine.

Llegeix més...

Direcció d'Infermeria de l'Hospital d'Inca ha participat en un article sobre les demandes dels familiars dels pacients de la UCI

epr593Direcció d'Infermeria de l'Hospital Comarcal d'Inca ha participat en la publicació d'un article sobre les principals demandes informatives dels familiars dels pacients ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Concha Zaforteza, directora d'Infermeria de l'Hospital Comarcal d'Inca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Principales demandas informativas de los familiares de pacientes ingresados en Unidades de Cuidados Intensivos" a la revista Medicina Intensiva.

Llegeix més...

Dermatologia de Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre hemangiomes associats a la hipertròfia del teixit tou

epr3Dermatologia de Son Espases ha participat en un article en què es mostren 10 casos d'hemangiomes amb creixement mínim o aturat associat a la hipertròfia del teixit tou. També hi han participat l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Clínica Dermatològica, la Universitat de Califòrnia, la Clínica Universitària de Navarra, la Universitat de Califòrnia a San Diego  i el Rady Children's Hospital.

Ana Martín Santiago, dermatòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Infantile hemangiomas with minimal or arrested growth associated with soft tissue hypertrophy: a case series of 10 patients" a la revista Journal of the European Academy of Dermatology and Venreology.

Llegeix més...

Pediatria d'Atenció Primària de Mallorca publica una carta sobre l'agument de pes amb llet de donants

cc epr6Pediatria del Centre de Salut de La Vileta ha publicat una carta sobre l'augment de pes neonatal amb llet de donant. També hi ha participat l'Hospital de la Santa Cruz i San Pablo.

Llegeix més...

Diversos serveis de Son Espases participen en les Jornades de Simulació Virtual

El Grup de Simulació Virtual de l’Hospital Universitari Son Espases, coordinat per l’anestesiòleg Leandro Broggi, ha organitzat dues jornades en què s’han exposat equipaments de darrera generació que simulaven intervencions quirúrgiques amb cirurgia laparoscòpica (colecistectomia, histerectomia, nefrectomia, lobectomia).

Han participat en aquestes intervencions professionals de diferents serveis de l'Hospital: Cirurgia General, Ginecologia, Urologia i Cirurgia Toràcica.

Altres serveis com Aparell Digestiu, Pneumologia i Anestesiologia també han efectuat tècniques quotidianes com colonoscòpies, gastroscòpies i broncoscòpies.

Llegeix més...