Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes

Estudis i projectes

Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer participa en l'estudi ABISS-Edusepsis

ins epr94El Servei de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en l'estudi ABISS-Edusepsis sobre la millora del tractament antibiòtic empíric en sèpsia després d'una intervenció educativa. També hi han participat l'Institut d'Investigació Vall d'Hebron, el CIBER Malalties Respiratòries, l'Hospital Universitari General de Catalunya, la Corporació Sanitària Universitària Parc Taulí, la Fundació Parc Taulí, l'Hospital Virgen de la Victoria, l'Hospital General Universitari Morales Meseguer, l'Hospital Universitari Doctor Peset, l'Hospital Universitari Rio Hortega i l'Hospital Universitari Infanta Leonor.

Marcio Borges, metge de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Improved empirical antibiotic treatment of sepsis after an educational intervention: the ABISS-Edusepsis study" a la revista .

Llegeix més...

Dermatologia de Son Llàtzer ha participat en l'estudi dels models de teledermatologia a Espanya

ins epr186El Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en un estudi longitudinal sobre els models de pràctica de la teledermatologia a Espanya. També hi han participat l'Hospital General Universitari de Ciudad Real, l'Hospital Universitari de La Princesa, l'Hospital Universitari Virgen Macarena, l'Hospital General Universitari de Ciudad Real, l'Hospital Universitari Ramón y Cajal, l'Hospital Pius, el Complex Hospitalari Universitari de Pontevedra, l'Hospital Puerta de Hierro i l'Hospital Clínic.

Rosa Taberner, dermatòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Modelos de práctica de la teledermatología en España. Estudio longitudinal 2009-2014" a la revista Actas Dermo-Sifiliográficas.

Llegeix més...

Otorinolaringologia d'Inca participa en un estudi sobre els intra i interobservadors de IBE i ELB per a la detecció de tumors de cap i coll

epr540El Departament d'Otorinolaringologia de l'Hospital Comarcal d'Inca ha participat en un article sobre l'acord intra i interobservador d'imatges de banda estreta per a la detecció de tumors de cap i coll. També hi han participat l'Hospital Clínic, l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i la Universitat de Barcelona.

Meritxell Valls Mateus, otorinolaringòloga de l'Hospital Comarcal d'Inca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Intra and interobserver agreement of narrow band imaging for the detection of head and neck tumors" a la revista European Archives of Oto-Rhino-Laryngology.

Llegeix més...

Oncologia Mèdica de Son Espases publica una carta sobre les controvèrsies per al maneig del seminoma en etapa I

mfb231El Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'una carta sobre les controvèrsies per al maneig del seminoma en etapa I. També hi ha participat l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe.

Llegeix més...

L'IdISBa publica un estudi sobre la implicació del receptor GABAAA en la hipnosi induïda per ketamina

RD532013experimconratasL'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha publicat un article sobre la implicació del receptor GABAAA en la hipnosi induïda per ketamina i la neuroplasticitat en ratolins que s'associen amb la interrupció de l'activació seqüencial de p-MEK/p-ERK i  a l'augment sostingut de la supervivència p-FADD en l'escorça cerebral . També hi ha participat el IUNICS.

Glòria Salort Flaquer i María Álvaro Bartolomé, investigadores de l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Ketamine-induced hypnosis and neuroplasticity in mice is associated with disrupted p-MEK/p-ERK sequential activation and sustained upregulation of survival p-FADD in brain cortex: Involvement of GABAA receptor" a la revista Progress in Neuro-Psychopharmacology and Biological Psychiatry.

Llegeix més...