Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes

Estudis i projectes

L'IdISBa participa en un estudi sobre l'adherència a les GPC de nutrició per prevenir el càncer de mama, pròstata i colorectal

epr477L'IdISBa ha participat en la publicació d'un estudi cas control sobre l'adherència a les guies de pràctica clínicaa (GPC) de nutrició per a la prevenció del càncer de mama, pròstata i colorectal basat en l'estudi cas control MCC-Spain.

Dora Romaguera, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Adherence to nutrition-based cancer prevention guidelines and breast, prostate and colorectal cancer risk in the MCC-Spain case-control study" a la revista International Journal of Cancer.

Llegeix més...

Atenció Primària de Mallorca participa en una revisió sistemàtica sobre educació en l'ús inhaladors

epr576El Centre de Salut Son Pisà ha participat en una revisió sistemàtica sobre l'efectivitat i els factors d'èxit de les intervencions educatives de la tècnica d'inhalació per a pacients amb asma o Malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). També hi han participat la Universitat de Maastricht Medical i la University Centre Groningen.

Miguel Román Rodríguez, metge de medicina familiar i comunitària del Centre de Salut Son Pisà, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Effectiveness and success factors of educational inhaler technique interventions in asthma & COPD patients: a systematic review" a la revista NPJ Primary Care Respiratory Medicine.

Llegeix més...

Atenció Primària de Mallorca ha participat en el desenvolupament d'un algoritme per detectar el consum d'alcohol de forma perillosa

cc-sss104El Centre de Salut Son Serra-la Vileta ha participat en el desenvolupament i validació d'un algoritme simple per predir el començament del consum d'alcohol de forma perillosa a Atenció Primària. També hi ha participat l'IBIMA, la Universitat de Màlaga, la University College London, la Universitat Loyola Andalucía, la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitaria de La Rioja, la Universitat de Granada, la Universitat de Zaragoza, l'Hospital Universitari Infanta Sofía i el Servei Canari de Salut.

Catalina Vicens, metgessa de medicina familiar i comunitària del Centre de Salut Son Serra-la Vileta, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Predicting the onset of hazardous alcohol drinking in primary care: development and validation of a simple risk algorithm" a la revista British Journal of General Practice.

Llegeix més...

Cirurgia de Son Espases ha publicat una carta sobre una lesió del conducte subvesical resolta per drenatge percutani

ins-epr350El Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat una carta científica sobre una lesió del conducte subvesical resolta per drenatge percutani.

Llegeix més...

Hematologia de Son Espases participa en la caracterització dels pacients amb mielofibrosi amb trombocitopènia severa

ins-epr100El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en l'elaboració de les característiques clíniques, pronòstic i tractament de pacients amb mielofibrosi amb trombocitopènia severa. També hi han participat diferents centres espanyols.

Maria Antònia Duran, hematòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Clinical characteristics, prognosis and treatment of myelofibrosis patients with severe thrombocytopenia" a la revista British Journal of Haematology.

Llegeix més...