Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes

Estudis i projectes

Microbiologia de Son Llàtzer participa en un article sobre la coinfecció per VIH i VLCTH-1 A Espanya

epr1314El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en un estudi sobre la coinfecció per VIH en portadors de VLCTH-1 a Espanya. També hi han participat l'Institut de Recerca i Hospital Universitari Puerta de Hierro, l'Hospital Vall d'Hebrón, el Complexo Hospitalario Universitario, l'Hospital Clínico Lozano Blesa, el Complejo Hospitalario Universitario i l'UNIR Health Sciences School & Medical Center.

Dolores Maciá, microbiòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "HIV co-infection in HTLV-1 carriers in Spain" a la revista Virus Research.

Llegeix més...

El SAMU 061 Illes Balears celebra les I Jornades SAMU061 Balears

7881Professionals de la Gerència del 061 de les Illes Balears van participar en les I Jornades SAMU061 Balears que es va celebrar a l'Hospital Universitari Son Espases el dia 14 de maig de 2019.

Llegeix més...

Cardiologia de Son Espases participa en un estudi sobre l'ús de la colquicina administrada en el primer episodi de PAI

epr1322El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi multicèntric obert i aleatoritzat sobre la colquicina administrada en el primer episodi de pericarditis aguda idiopàtica. També hi han participat l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, el CIBERCV i l'Hospital Universitari Joan XXII.

Joan Alguersuari, cardiòleg de l'Hosital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Colchicina administrada en el primer episodio de pericarditis aguda idiopática: estudio multicéntrico abierto y aleatorizado" a la revista Revista Española de Cardiología.

Llegeix més...

Oncologia de Son Llàtzer participa en la fase II de l'assaig MERIBEL

epr1325El Servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la fase II de l'estudi MERIBEL. També hi han participat diferents centres espanyols.

Isabel Garau, oncòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Phase II, Multicenter, Single-arm Trial of Eribulin as First-line Therapy for Patients With Aggressive Taxane-pretreated HER2-Negative Metastatic Breast Cancer: The MERIBEL Study" a la revista Clinical Breast Cancer.

Llegeix més...

Atenció Primària de Mallorca participa en un article sobre les actituds dels treballadors d'AP cap a la legislació antitabac

cc epr332El Centre de Salut del Coll d’en Rabassa ha participat en un article sobre les actituds cap a la legislació antitabac i prevalença de consum de tabac entre el personal d'atenció primària espanyol. També hi han participat diferents centres espanyols.

Lucía Gorreto López, metgessa de medicina familiar i comunitària del Coll d’en Rabassa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Attitudes towards anti-smoking legislation and prevalence of tobacco consumption in Spanish primary healthcare personnel" a la revista Tobacco Prevention and Cessation.

Llegeix més...