Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes

Estudis i projectes

Lectura de tesi doctoral de Josep Miquel Bauçà Rosselló

epr750Josep Miquel Bauçà Rosselló, facultatiu del Laboratori de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa, va presentar la seva tesi amb el títol "Biomarcadores y apnea obstructiva del sueño. Implicaciones en el síndrome coronario agudo".

Llegeix més...

Neurologia i Recerca de Son Espases i l'IdISBa han participat en les variabilitats funcionals després d'un ictus isquèmic

cc sss137El Servei de Neurologia i la Unitat de Recerca de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en un article sobre com les variants de baixa freqüència PATJ són associades amb pitjors resultats en ictus isquèmic funcional. També hi han participat diferents centres espanyols.

Sílvia Tur i Carmen Jiménez, neuròlogues de l'Hospital Universitari Son Espases; i Aina Medina Dols, investigadora de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "PATJ Low Frequency Variants Are Associated With Worse Ischemic Stroke Functional Outcome" a la revista Circulation Research.

Llegeix més...

Immunologia de Son Espases participa en un article sobre els rol del mosaïcisme genètic en pacients amb malalties immunodeficients primàries

mfb239El Servei d'Immunologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un estudi sobre el rol rellevant inesperat del mosaïcisme genètic en pacients amb malalties immunodeficients primàries. També hi han participat diferents centres espanyols i internacionals.

Natalia Martínez Pomar, immunòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Unexpected relevant role of gene mosaicism in patients with primary immunodeficiency diseases" a la revista Journal of Allergy and Clinical Immunology.

Llegeix més...

Son Llàtzer i IdISBa publiquen un article sobre la intervenció multidisciplinar per prevenir infeccions causades pel catèter perifèric venós

ins jtg35El Servei de Medicina Interna, la Unitat de Malalties Infeccioses, el Servei de Microbiologia i la Unitat de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat un article sobre una intervenció multidisciplinar d'educació per prevenir les infeccions del torrent sanguini associat al catèter perifèric venós.

Mercedes García Gasalla, María Arrizabalaga Asenjo, Lola Ventayol Aguiló i Antoni Payeras Cifre, metges de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Carmen Collado Giner i Maria Cruz Pérez-Seco, microbiòlogues de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Antònia Socias Mir, metgessa de medicina intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; i Adrián Rodríguez Rodríguez, investigador de l'IdISBa; han publicat l'article amb el títol "Results of a multifaceted educational intervention to prevent peripheral venous catheter-associated bloodstream infections" a la revista Journal of Hospital Infection.

Llegeix més...

Cirurgia Cardiovascular de Son Espases participa en un estudi en cadàvers sobre abscessos i fístules complexes

mfb233El Servei de Cirurgia Cardiovascular de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre la difusió pèlvica i rutes de drenatge en la simulació dels abscessos i fístules complexes en cadàvers. També hi han participat l'Hospital Universitario y Politecnico la Fe i la Universitat de València.

Delfina Fletcher Sanfeliu, cirurgiana cardiovascular de l'Hospital Universitari Son espases, ha participat en la publicació del article amb el títol "Simulation of Supralevator Abscesses and Complex Fistulas in Cadavers: Pelvic Dissemination and Drainage Routes" a la revista Diseases of Colon and Rectum.

Llegeix més...