Categoria: Estudis i projectes

Virologia de Son Espases analitza l'emergència del virus sincític respiratori com a causa d'infeccions respiratòries agudes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr33La Unitat de Virologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article en el qual s'analitza l'emergència del virus sincític respiratori com a causa d'infeccions respiratòries agudes.

Jorge Reina, Antonio Íñigo, Rosa Rubio i Carla López, microbiòlegs de la Unitat de Virologia de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "El virus respiratorio sincitial como causante de infecciones respiratorias agudas en el adulto. ¿Una enfermedad emergente?" a la revista Revista Clínica Española.

El virus sincític respiratori (VSR) és el principal causant de les infeccions respiratòries agudes del tracte respiratori que afecten a la població infantil. No obstant això, la immunitat induïda per aquest virus és incompleta i transitòria, de forma que es poden produir recurrències al llarg de tota la vida. Es presenta un estudi prospectiu sobre les infeccions respiratòries agudes causades pel VSR en la població adulta.

Referència de l'article
Reina J, Inigo A, Rubio R, Lopez-Causape C. El virus respiratorio sincitial como causante de infecciones respiratorias agudas en el adulto. ¿Una enfermedad emergente? Rev Clin Esp. 2015 May 5.
PubMed | AlmetricEnllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Yale Rosen collection / Respiratory syncytial virus / CC BY­ND 2.0]