Categoria: Estudis i projectes

Virologia de Son Espases publica una editorial sobre les vacunes antigripals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr103La Unitat de Virologia de del Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un editorial sobre les vacunes antigripals amb adjuvants estimuladors de la immunitat innata.

Jordi Reina i Cristina Taboada, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'editorial amb el títol "Las vacunasantigripales con adyuvantes estimuladores de la inmunidad innata" a la revista Vacunas.

La majoria de les vacunes antigripals de les quals es disposa actualment tenen com a objectiu la inducció i producció de la porció globular de la hemaglutinina viral. Degut a la pressió selectiva del sistema immunològic humà, es produceix de forma contínua una selecció antigènica que determina la circulació, i el predomini de nous ceps gripals, però a més, d'això, l'efectivitat de les vacunes estacionals també va disminuïnt amb el pas del temps havent de modificar la seva composició a cada temporada.

Referència de l'editorial
Reina J, Taboada C. Las vacunas antigripales con adyuvantes estimuladores de la inmunidad innata. Vacunas. 2016;17(1):1-3.
Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Free photobank / Vaccine / CC BY­ND 2.0]