Categoria: Estudis i projectes

Son Espases i l'IdISBa publiquen un article sobre els anticossos de la superfície neuronal en pacients amb VIH

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr760Els departaments d'Immunologia, Psiquiatria i Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han publicat un article sobre els anticossos de la superfície neuronal en pacients infectats per VIH amb psicosis aïllades.

Vanessa Cunill, Antonio Clemente, María de los Reyes Jiménez i Maria Rosa Julià, immunòlegs; Susana Arboleya, psiquiatra; Antoni Campins, María Leyes, Patricia Herbera, Lluïsa Mestre, María Inés Barceló i Francesca Cañellas, investigadors de l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Neuronal surface antibodies in HIV-infected patients with isolated psychosis" a la revista Journal of Neuroimmunology.

 Els anticossos de la superfície neuronal involucrats en l'encefalitis autoimmune s'han relacionat amb les recaigudes en encefalitis HVS. El seu paper en la psicosi no encefalítica és controvertit.

Referència de l'article
Cunill V, Arboleya S, Jiménez M de LR, Campins A, Herbera P, Mestre Ll, et al. Neuronal surface antibodies in HIV-infected patients with isolated psychosis. J Neuroimmunol. 2016.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]