Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia de Son Espases i Sèpsia de Son Llàtzer publiquen una carta al director sobre la nova definició de sèpsia en el camp de la cirurgia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins-epr296El Departament de Cirurgia General i Digetiva de l'Hospital Universitari Son Espases, membres del Grup d'Investigació de Malaltia Oncològica Peritoneal a l'IdISPa i la Unitat de Sèpsia de l'Hospital Son Llàtzer han publicat una carta al director on es discuteix el nou consens que defineix la sèpsia i la idoneïtat de la seva apliació en l'àmbit de la cirurgia.

Juan José Segura Sampedro, Rafael Morales Soriano i Xavier González Argenté, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases i Investigadors de l'IdISPa, i Marcio Borges, metge de l'Hospital Son Llàtzer, han publicat una carta al director amb el títol "¿Debemos asumir la nueva definición de sepsis en el campo de la cirugía?" a la revista Cirugía Española.

Referència de la carta
Segura-Sampedro JJ, Morales-Soriano r, González-Argenté X, Borges M. ¿Debemos asumir la nueva definición de sepsis en el campo de la cirugía?. Cir Esp. 2017.
Text Complet
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]