Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Urologia de Son Espases participa en la publicació d'un article sobre l'evolució de la hidronefrosi prenatal

Urologia de Son Espases participa en la publicació d'un article sobre l'evolució de la hidronefrosi prenatal

cc-sss155El Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre els factors que poden predir l'evolució de la hidronefrosi prenatal. També hi han participat l'Hospital Universitari Nuestra Señora de Candelaria i l'Hospital Infantil Miguel Servet.

Blanca Estors, uròloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Factores predictores de la evolución en la hidronefrosis prenatal" a la revista Archivos Españoles de Urología.

L'objectiu era determinar els predictors independents prenatals i postnatals d'una mala evolució de la funció renal, de la resolució espontània o de la necessitat de cirurgia en la hidronefrosi prenatal.

Referència de l'article

Bragagnini P, Estors B, Delgado R, Rihuete MÁ, Gracia J. Factores predictores de la evolución en la hidronefrosis prenatal. Arch Esp Urol. 2016; 69(10):680–90.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal]