Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Son Llàtzer i l'IdISBa publiquen un article sobre els símptomes depressius significatius entre individus amb DM2 a una població mediterrània

Son Llàtzer i l'IdISBa publiquen un article sobre els símptomes depressius significatius entre individus amb DM2 a una població mediterrània

epr852El Departament d'Endocrinologia i Nutrició i el Laboratori Hormonal de l'Hospital Son Llàtzer, i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han publicat un article sobre la prevalença i els correladors de símptomes depressius significatius entre individus amb diabetis de tipus 2 en una població mediterrània.

Juana Nicolau, Pilar Sanchís, Luisa Ayala, Rosmeri Rivera i Lluís Masmiquel, encocrinòlegs de l'Hospital Son Llàtzer i investigadors de l'IdISBa; i Regina Fortuny, facultativa del Laboratori de l'Hospital Son Llàtzer, han publicat l'article amb el títol "Prevalence and Clinical Correlators of Undiagnosed Significant Depressive Symptoms Among Individuals with Type 2 Diabetes In A Mediterranean Population" a la revista Experimental and Clinical Endocrinology & Diabetes.

L'objectiu és determinar la freqüència i els paràmetres clínics dels símptomes depressius clínicament significatius entre una mostra de pacients amb diabetis melitus de tipus 2 d'una àrea mediterrània sense un diagnòstic establert de desordre depressiu.

Referència de l'article

Nicolau J, Simó R, Sanchís P, Ayala L, Fortuny R, Rivera R, et al. Prevalence and Clinical Correlators of Undiagnosed Significant Depressive Symptoms Among Individuals with Type 2 Diabetes In A Mediterranean Population. Exp Clin Endocrinol Diabetes. 2016;124(10):630–6.
PubMed | Enllaços Bibliosalut

 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]