Categoria: Estudis i projectes

Can Misses participa en un article en què s'analitza la satisfacció dels pacients tractats amb GRAZAX®

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr52L'Hospital Can Misses ha participat en un estudi sobre el maneig clínic, les expectatives i la satisfacció dels pacients amb rinoconjuntivitis al·lèrgica de moderada a severa tractats amb al·lergens del pol·len estandarditzats SQ sota unes condicions de pràctica clínica rutinàries a Espanya. També hi han participat diferents centres espanyols.

Lluis Cunill, otorinolaringòleg de l'Hospital Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Clinical management, expectations, and satisfaction of patients with moderate to severe allergic rhinoconjunctivitis treated with SQ-standardized grass-allergen tablet under routine clinical practice conditions in Spain" a la revista Clinical Molecular Allergy.

S'ha provat que la immunoteràpia sublingual és ben tolerada i efectiva per al tractament de la rinitis al·lèrgica. En aquest tipus de tractament, GRAZAX® és el producte més documentat en termes de seguretat i eficàcia. L'objectiu d'aquest estudi era identificar les expectatives dels pacients i el nivell de satisfacció amb el tractament, a més del maneig clínic de pacients amb rinoconjuntivitis de moderada a severa tractada amb GRAZAX®.

Referència de l'article
Chivato T, Álvarez-Calderón P, Panizo C, Abengozar R, Alías C, Al-Baech A, et al. Clinical management, expectations, and satisfaction of patients with moderate to severe allergic rhinoconjunctivitis treated with SQ-standardized grass-allergen tablet under routine clinical practice conditions in Spain. Clin Mol Allergy. 2017;15(1):1.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]