Categoria: Estudis i projectes

Son Espases i Atenció Primària de Mallorca van participar en el 48th Congress of the International Society of Paediatric Oncology

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

4577El Servei de Pediatria de l'Hospital Universtari Son Espases i el Centre de Salut Casa del Mar van participar en el 48th Congress of the International Society of Paediatric Oncology, celebrat a Dublin del 19 al 22 d'octubre de 2016.

Mercedes Guibelalde, Diego de Sotto, S. Navarrio i Mikael Lorite, pediatres de l'Hospital Universitari Son Espases; i Marianna Mambie, pediatra del Centre de Salut Casa del Mar, hi van participar amb la comunicació titulada "Working without words: Where music, teather, meditation, laugher and magic can reach".

En educació de la salut, particularment en l'entorn de l'oncologia pediàtrica, hi ha alguns cursos de diferents disciplines, com la música o el teatre, que podrien ser utilitzats per contribuir a millorar la comunicació entre professionals, pacients i famílies. Es presenta un programa de formació amb workshops sobre "Eines de comunicació i negociació amb pacients pediàtrics", desenvolupat per una cooperació multidisciplinar en la qual van participar: pediatres, actors, músics i pallassos d'hospital.

Referència de la comunicació
Guibelalde M, Mambie M, De Sotto D, Navarro S, Mikael L. Working Without Words: Where Music, Teather, Meditation, Laugher and Magic Can Reach. Pediatr Blood Cancer. 2016 Nov;63(3):S280.
Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: 48th Congress of the International Society of Paediatric Oncology]