Categoria: Estudis i projectes

Oncologia Mèdica de Son Espases participa en la publicació del consens de recomanació per a l’ús d’alta dosi de quimioteràpia en càncer germinal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr399El Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació del consens de recomanació del grup de càncer de germinal per a l’ús d’alta dosi de quimioteràpia en càncer germinal. També hi han participat diferents centres espanyols.

Josefa Terrasa, oncòloga de l’Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l’article amb el títol "Consensus Recommendations from the Spanish Germ Cell Cancer Group on the Use of High-dose Chemotherapy in Germ Cell Cancer" a la revista European Urology Focus.

La teràpia d’alta dosi s’ha estudiat en diferents escenaris clínics en càncer germinal (GCC) avançat. L’objectiu és establir una guia de pràctica clínica per l’ús de HDCT en els tractament de pacients amb GCC.

Referència de l'article
González-Billalabeitia E, Sepúlveda JM, Maroto P, Aparicio J, Arranz JA, Esteban E, et al. Consensus Recommendations from the Spanish Germ Cell Cancer Group on the Use of High-dose Chemotherapy in Germ Cell Cancer. Eur Urol Focus. 2016
Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Wikimedia / Seminoma hig mag / CC BYND 2.0