Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Atenció Primària de Mallorca ha publicat un article sobre la formació dels treballadors a les escoles en RCP en infants

Atenció Primària de Mallorca ha publicat un article sobre la formació dels treballadors a les escoles en RCP en infants

ins-epr388El Centre de Salut del Coll d'en Rabassa i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca han publicat un article sobre l'impacte de la formació dels treballadors a les escoles en la reanimació cardiopulmonar en infants.

Marta Redondo Gago, pediatra del CS de Salut del Coll d'en Rabassa; Enrique Álvarez Porta, María Isabel Rosell Malchirant i Catalina Isabel Bisbal Navarro, residents del CS de Salut del Coll d'en Rabassa; i Sebastià Marc Llull, investigador del Gabinet Tècnic de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, han publicat un article amb el títol " Impacto de una formación para los trabajadores de centros escolares en el manejo de la reanimación cardiopulmonar pediátrica" a la Revista Comunidad.

A pesar de la importància atribuida a la necessitat de formació en reanimació cardiopulmonar bàsica (RCP-B) pediàtrica al nostre medi, a les Balears no existeixen programes específics de formació de RCP-B pediàtrica dirigits als treballadors dels centres escolars. Els objectius eren instruir al personal docent i no docent que treballa a escoles de la zona bàsica de Salut del Coll d'en Rabassa en la RCP-B pediàtrica i l'ús del desfibrilador semiautomàtic (DESA).

Referència de l'article

Gago Redondo M, Álvarez Porta E, Rosell Malchirant MI, Bisbal Navarro CI, Marc Llull S. Comunidad publicación periódica del Programa de Actividades Comunitarias en Atención Primaria. Comunidad publicación periódica del Programa Act Comunitarias en Atención Primaria. 2017;18(3):5.
Text Complet
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]