Categoria: Estudis i projectes

La Conselleria de Salut publica un article sobre la formació d'actius en salut per als equips d'Atenció Primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins-epr363La Comissió Tècnica de Formadors i Assessors en Promoció i Educació per a la Salut de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i el Servei de Promoció de la Salut de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut han publicat un article sobre la formació d'actius en salut per als equips d'atenció primària.

Juana Maria Janer Llobera, Clara Vidal Thomàs, Eduardo Efren Moncada Ocanto i Neus Salas Valero, membres de la Comissió Tècnica de Formadors i Assessors en Promoció i Educació per a la Salut de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca; i Elena Cabeza Irigoyen i Guillem Artigues Vives, del Servei de Promoció de la Salut de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut del Govern Illes Balears, han publicat l'article amb el títol "Formación básica en activos en salud para los equipos de Atención Primaria de las Illes Balears" a la Revista Comunidad.

El 2014 es va iniciar el projecte d'elaboració de mapa d'actius en salud de la comunitat per a les zones bàsiques de salud de les Illes Balears, es va elaborar una guia i es va planejar una formació bàsica dels Equips d'Atenció Primària per a la seva implementació. L'objectiu era avaluar la formació bàsica per a la implementació del projecte de mapa d'actius en els Equips d'Atenció Primària de les Illes Balears.

Referència de l'article
Janer Llobera JM, Cabeza Irigoyen E, Vidal Thomàs C, Artigues Vives G, Moncada Ocanto EE, Salas Valero N. Formación básica en activos en salud para los equipos de Atención Primaria de las Illes Balears. Comunidad. 2017;18(3):8.
Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Atención Primaria de Mallorca]