Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cirurgia Colorectal de Son Espases va participar en el XXVI Congreso Internacional de Cirugía de la Asociación Mexicana de Cirugía Endoscópica

Cirurgia Colorectal de Son Espases va participar en el XXVI Congreso Internacional de Cirugía de la Asociación Mexicana de Cirugía Endoscópica

4739L'equip de Cirurgia Colorectal de l'Hospital Universitari Son Espases va participar en el XXVI Congreso Internacional de Cirugía de la Asociación Mexicana de Cirugía Endoscópica que es va celebrar a Acapulco del 2 al 6 de maig de 2017. L'Associació Mexicana de Cirurgia Endoscòpica és una de les més potents a nivell mundial i es varen registrar 1400 participants.

La Unitat de Cirurgia Colorectal, dirigida per la Dra. Gamundi, pertanyent al Servei de Cirurgia General, que dirigeix el Dr. Argenté, va ser representada pel Dr. Gonzalo P. Martín Martín gràcies als estudis pioners a nivell mundial en cirurgia colorectal guiada per fluorescència.

4739-2Es va convidar al servei entre altres ponents internacionsl de primer nivell procedents, com per exemple l'Anderson Cancer Center dels Estats Units, del Center for the Future of the Surgery de la Universitat de San Diego i la Facultat de Medicina de la Universitat de Standford. Aquest fet col·loca a l'Hospital Universitari Son Espases en el Top Mundial de la cirurgia mínimament invasiva.

El Dr. Martín va participar com a professor i ponent:

  • Descripción paso a paso de las diferentes aplicaciones de la cirugía endoscópica guiada por fluorescencia en cirugía colorrectal. Postgrau II. Professor.
  • Evaluación de la perfusion en las anastomosis colorrectales mediante cirugía mínimamente invasiva guiada por fluorescencia. Conferència magistral.
  • Innovación en visualización quirúrgica: aplicaciones prácticas de la cirugía guiada por fluorescencia en cirugía general y digestiva. Simposia. Professor.
  • Estado actual de la cirugía N.O.T.E.S en enfermedades digestivas. Simposia. Professor.

[Fuente: Hospital Universitario Son Espases. Servicio de Cirugía General]

[Foto: Asociación Mexicana de Cirugía Endoscópica / Gonzalo Martín Martín]