Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Medicina Interna de Son Espases participa a un estudi sobre infecció estreptocòcica d'articulació periprotèsica gestionada per retenció del implant

Medicina Interna de Son Espases participa a un estudi sobre infecció estreptocòcica d'articulació periprotèsica gestionada per retenció del implant

mfb87El Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de les dades d'un estudi ample multicèntric sobre el pronòstic no tan bo de la infecció estreptocòcica d'articulació periprotèsica gestionada per retenció del implant. També hi han participat diferents centres europeus.

Melchor Riera, metge de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Espases i membre de Red Española de Investigación en Patología Infecciosa (REIPI), ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The Not-So-Good Prognosis of Streptococcal Periprosthetic Joint Infection Managed by Implant Retention: The Results of a Large Multicenter Study" a la revista Clinical Infectious Diseases.

Els estreptococis no són una causa infreqüent d'infecció d'articulació periprotèsica. El maneig per desbridament, antibiòtics i retenció de l'implant és pensat per produir un bon pronòstic, però es coneix poc sobre una probabilitat real d'exit.

Referència de l'article

Lora-Tamayo J, Senneville É, Ribera A, Bernard L, Dupon M, Zeller V, et al. The Not-So-Good Prognosis of Streptococcal Periprosthetic Joint Infection Managed by Implant Retention: The Results of a Large Multicenter Study. Clin Infect Dis. 23 Mar 2017.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]