Categoria: Estudis i projectes

Personal administratiu de Balears participa en les XII Jornadas de la Asociación de Administrativos de la Salud

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

4771Personal administratiu de l'Hospital Universitari Son Espases, de l'Hospital Son Llàtzer, del Centre de Salut Trencadors i del Centre de Salut Son Serra-La Vileta ha participat en les XII Jornadas de la Asociación de Administrativos de la Salud, celebrades a Segòvia, del 19 al 20 de maig de 2017.

María Josefa Castro de la Fuente, Francisca Cortinas Martínez, Francisco Mañas Salmerón i María Esperanza Moncadas Valls, administratives del Servei de Facturació i Cobraments de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació amb el títol "Turismo y facturación en urgencias".

Ana de Juan Socías y José Luis Pérez Sáenz, administratius; i Salvadora Collado García, cap del Servei administratiu de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació amb el títol "Aproximación al concepto de Big Data en la gestión de l4771-2a información del laboratorio de microbiología. Hospital Universitari Son Espases".

Mª José Jaume Mas, administrativa de l'Hospital Son Llàtzer; i Margarita Ques Mayol, Antonio Figuerola Roig, Ana Espino Ibáñez, Joana Nicolau Ramis i Luisa Ayala, metges de l'Hospital Son Llàtzer, hi han participat amb la comunicació titulada "Análisis del estilo de vida mediterráneo en una muestra de administrativos del Hospital Son Llàtzer".

María Elena Valverde Román i Francisca Daviú Cañellas, administratives del Centre de Salut Son Serra-La Vileta; José Francisco Suárez Ayala i Manel Carro Presedo, metge de família; Rosa María Sánchez Santos i Cristina Álvarez-Ossorio González, infermeres, hi han participat amb la comunicació amb el títol "La unidad administrativa y la promoción de la lectura en un centro de salud".

Francisca Cortinas Martínez, María Josefa Castro de la Fuente, Cristina Bauzá Vives, Mónica Iglesias Cañellas i Teresa Ripoll Bañón, administratives del Servei de Facturació i Cobraments de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació amb el títol "Mejorando resultados a través del clima laboral".

Antonia Isabel Amengual Vázquez, Mirella Acosta Díaz, María del Carmen Fernández Pérez, Antonio Rubí Tirado, Esperanza García de la Torre, Catalina Núñez Jiménez,  administratives del Centre de Salut Trencadors, hi han participat amb les comunicacions titulades:

  • "Admisión ¿Cómo nos ven los pacientes?"
  • "El personal de admisión, un eslabón del trabajo comunitario"

4771-3Ana de Juan Socías i Jorge Kuhalainen Munar, administratius; i Salvadora Collado García, cap del Servei administratiu de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació amb el títol "Herramienta administrativa para el control de gasto en el laboratorio de microbiología en el Hospital Universitario Son Espases".

María Elena Valverde Román, administrativa del Centre de Salut Son Serra-La Vileta, María José Fernández Novoa, José Francisco Suárez Ayala i Manel Carro Presedo, metges de família, hi han participat amb la comunicació amb el títol "El administrativo de la salud "Enredado" en comunitaria".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Associació d'Administratius de Salut / Mireia Acosta / María Elena Valverde]