Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'IB-Salut i la Conselleria de Salut publiquen un article sobre el test FINDRISC

L'IB-Salut i la Conselleria de Salut publiquen un article sobre el test FINDRISC

epr326El Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), el Servei de Prevenció de Riscs Laborals de l'Administració del Govern de les Illes Balears i el Servei de Prevenció de la Malaltia de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears han publicat un article sobre el test FINDRISC. També hi ha participat el Grup Correos.

Ángel Arturo López-González i Sheila García-Agudo, del Servei de Riscs Laborals de l'IB-Salut; Matías Tomás-Salvá, del Servei de Prevenció de Riscs Laboral de l'Administració del Govern de les Illes Balears; i Milagros Queimadelos-Carmona, de la Conselleria de Salut, han participat en la publicació de l'article "Test FINDRISC: relación con parámetros y escalas de riesgo cardiovascular en población mediterránea española" a la revista Revista Médica del Instituto Mexicano del Seguro.

El Finnish Diabetes Risk Score (test FINDRISC) s'ha utilitzat per valorar el risc de patir diabetis de tipus 2 i la síndrome metabòlica. L'objectiu era valorar la relació entre les diferents escales relacionades amb el risc cardiovascular i el test FINDRISC.

Referència de l'article

López-González ÁA, García-Agudo S, Tomás-Salvá M, Vicente-Herrero MT, Queimadelos-Carmona M, Campos-González I. Test FINDRISC: relación con parámetros y escalas de riesgo cardiovascular en población mediterránea española. Rev Med Inst Mex Seguro Soc. 2017;55(3):309–16.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]