Categoria: Estudis i projectes

El Banc de Sang i Son Espases participen en el 28 Congrés de la SETS-X Congrés de l'APIH

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

4872Professionals del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears i d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases han participat en el 28 Congrés de la SETS-X Congrés de l'APIH, que s'ha celebrat a Oporto, de l'1 al 3 de juny de 2017.

4872-1Teresa Jiménez-Marco, subdirectora del Banc de Sang; Estrella Carrasco-Ojeda, infermera del Banc de Sang; Susana Bleda, Margalida Cerdà, Aina De Fuertes, Bárbara Quetglas, Rosario Acosta, Maria Angels Munar, Laura Sánchez, Dora Noguera, personal tècnic de laboratori del Banc de Sang; i el Dr. Enrique Girona-Llobera, director tècnic del Banc de Sang, hi han participat amb la comunicació titulada "Disponilidad de plaquetas HPA-1A negativas para el tratamiento de la trombocitopenia fetal/neonatal aloinmune (TFNA): utilidad de un programa de donación de plaquetas por aféresis". Aquesta comunicació ha guanyat el segon premi al millor treball d'investigació del Congrés.

4872-2Eva Gómez Sjunnesson, del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, hi ha participat amb la comunicació titulada "Cómo diseñar una encuesta para obtener conclusiones fiables".

Laura C. Bibiloni, A. Pérez-Montaña, Catalina Ballester, Jesús Relinque, Estefanía Duque, Luisa Borrero, Aránzazu Angulo, Carmen Miranda, Sara Torrandell, Catalina Truyols i Antonia Sampol, professionals d'infermeria del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació titulada "Hipomagnesemia asociada al uso del ACD-A en los procedimientos de aféresis. Experiencia en nuestro centro".

A. Ortuño Cabrero, A. Pérez-Montaña, Maria del Carmen Ballester Ruiz, Laura Bibiloni Martinez, Maria Luisa Borrero Bustamante, Aránzazu Angulo Suañez, Estefanía Duque Alonso, Jesús Relinque Villalta, Catalina Truyols Juan i Antònia Sampol Mayol, professionals d'infermeria del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació titulada "Recambio plasmático terapéutico en pacientes con afectación neurológica. Experiencia en 15 años del Hospital Universitari Son Espases".

4872-3Enrique Girona-Llobera, Teresa Jiménez-Marco, A. Bautista-Gili, investigadors del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, hi han participat amb la comunicació titulada "Qué cosas conviene conocer antes de implementar la tecnología de inactivación de patógenos".

Teresa Jiménez-Marco, investigadora del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, hi ha participat amb la comunicació titulada "La medicina basada en la evidencia".

Abstracts del Congrés.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Congreso de la SETS / Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears]

Notícies relacionades a Infosalut
*12/06/2017 - La FBSTIB rep el segon premi al millor treball de recerca al Congrés Hispà-Portuguès de Medicina Transfusional 2017.