Categoria: Estudis i projectes

El Centre de Farmacovigilància de Balears ha participat en un capítol del llibre Pharmacovigilance: Critique and Ways Forward

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

4951El Centre de Farmacovigilància de les Illes Balears ha participat en el llibre Pharmacovigilance: Critique and Ways Forward, juntament amb el Centre de Farmacovigilància de Castilla y León i la Unitat de Farmacovigilància del País Basc, amb el capítol "Some Other Ideas About the Future of Pharmacovigilance".

Teresa Falomir, farmacèutica del Centre de Farmacovigilància de les Illes Balears, ha participat en la publicació del capítol titulat "Some Other Ideas About the Future of Pharmacovigilance" dell llibre Pharmacovigilance: Critique and Ways Forward.

Aquest llibre recull pensaments i idees discutits en el si de la Societat Internacional de Farmacovigilància (ISoP) i ofereix opinions personals d'experts sobre quins són els problemes actuals en farmacovigilància i com s'han de resoldre.

La farmacovigilància del futur ha de ser una part activa i integral de la prestació de serveis de salut i s'ha de centrar més en la pràctica clínica, ha d'oferir ajuda als professionals de la salut i als pacients en situacions d'atenció diària. S'han de ser considerar tots els aspectes de l'ús de medicaments i els seus efectes i totes les parts interessades han de participar en un debat obert i constructiu.

Referència del capítol
Carvajal A, Falomir T, Aguirre C, Carvajal A, Falomir T, Aguirre C. Some Other Ideas About the Future of Pharmacovigilance. A Springer International Publishing Switzerland; 2017. p. 31-3.
Text complet
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Springer International Publishing]