Categoria: Estudis i projectes

Psiquiatria de Can Misses ha participat en la publicació d'un article sobre transtorns relacionats amb el consum de drogues

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr130El Servei de Psiquiatria de l'Hospital Can Misses ha participat en un article sobre la psicopatologia i l'agressivitat relacionada amb substàncies en un complex turístic de vacances. També hi han participat la University G. d'Annunzio, la University of Hertfordshire, la University of Trieste, l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

Maria José Morlan Coarasa i Cristina Merino del Villar, psiquiatres de l'Hospital Can Misses, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Substance-related psychopathology and aggressiveness in a nightlife holiday resort: Results from a pilot study in a psychiatric inpatient unit in Ibiza" a la revista Human Psychopharmacology: Clinical and Experimental.

L'objectiu era descriure una mostra de pacients admesos a la Unitat de Psiquiatria després de consumir substàncies psicoactives amb propòsits recreatius.

Referència de l'article
Martinotti G, Cinosi E, Santacroce R, Papanti D, Pasquini A, Mancini V, et al. Substance-related psychopathology and aggressiveness in a nightlife holiday resort: Results from a pilot study in a psychiatric inpatient unit in Ibiza. Hum Psychopharmacol Clin Exp [Internet]. 30 Maig 2017.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Josué Goge / Drogas / CC-by-sa-3.0 de]