Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Professionals d'Infermeria de la UCI de Son Espases publiquen un article sobre els PICC

Professionals d'Infermeria de la UCI de Son Espases publiquen un article sobre els PICC

cc-epr478Professionals d'Infermeria de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre els avantatges, inconvenients i coneixements dels catèters venosos centrals d'inserció perifèrica (PICC).

Luis Miguel Arroyo Ruiz i José Miguel Barea Domínguez, infermers de la UCI de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Catéteres venosos centrales de inserción periférica (PICC). Ventajas, inconvenientes y conocimientos de enfermería" a la revista CiberRevista.

Els catèters venosos centrals d'inserció perifèrica (PICC) són cànules llargues que s'introdueixen per via venosa i queden allotjades en el terç inferior de la vena cava superior, es necessita una adequada fixació i una correcta comprovació mitjançant tècnica radiològica.

L'objectiu és conèixer els avantatges i les complicacions que poden sorgir durant la col·locació i manteniment dels catèters PICC i els coneixements dels professionals d'infermeria.

Referència de l'article

Arroyo Ruiz Luis Miguel; Barea Dominguez JM. Catéteres venosos centrales de inserción periférica (PICC). Ventajas, inconvenientes y conocimientos de enfermería. Ciber Rev. 2017.
Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Nurseirie / PICC / CC BYND 2.0]