Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Lectura de la tesi de Luis Antonio Calleja Cartón

Lectura de la tesi de Luis Antonio Calleja Cartón

5230Luis Antonio Calleja Cartón, metge de Medicina Familiar i Comunitària del Centre de Salut de Son Servera, va presentar la seva tesi a la Universitat de Màlaga, el passat 4 de setembre de 2017, amb el títol "Factores relacionados con el cumplimiento terapéutico en EPOC. Análisis de la perspectiva de los pacientes".

El director de la tesi ha estat el Dr. Antonio J. García Ruiz, i la tutora la Dra. Francisca Muñoz Cobos.

Es tracta d'un estudi qualitatiu, exploratori i interpretatiu amb metodologia inductiva, en què s'utilitza la Teoria Fonamentada, un mètode d'investigació, que cerca derivar teories sobre el comportament humà a nivell individual i social, amb una base empírica, aplicada a una investigació concreta que es desenvolupa en cinc fases: disseny de la investigació, recollida de dades, ordenació de les dades, anàlisi de les dades i comparació amb altres investigacions.

Referència de la tesi

Calleja Cartón LA. Factores relacionados con el cumplimiento terapéutico en EPOC. Análisis de la perspectiva de los pacientes [tesis doctoral]. Málaga: Facultad de Medicina. Universidad de Málaga; 2017.
Resum de la tesi

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Luis Antonio Calleja Cartón]