Categoria: Estudis i projectes

Medicina Interna de Can Misses participa en un estudi sobre DOACs en pacients amb VTE

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1135El Departament de Medicina Interna de l'Hospital Can Misses ha participat en un estudi sobre l'ús d'anticoagulants a la vida real en el tromboembolisme venós amb un enfocament en pacients amb criteris d'exclusió per als anticoagulants orals directes. També hi han participat la Universitat Clermont Auvergne, la Universitat de Padua, l'Ospedale Buon Consiglio Fatebenefratelli, la Xarxa Assistencial de Manresa, l'Azienda Ospedaliera Universitària, el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital de Bocage i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

Pilar Baños, metgessa de Medicina Interna de l'Hospital Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Real-life Use of Anticoagulants in Venous Thromboembolism With a Focus on Patients With Exclusion Criteria for Direct Oral Anticoagulants" a la revista Clinical pharmacology and therapeutics.

Es va avaluar l'ús a la vida real dels anticoagulants orals directes (DOACs) en pacients amb tromboembolisme venós (VTE) i els criteris d'exclusió per als assajos aleatoris. Des del 2013 fins al 2016, 3.578 pacients de 18.853 (19 %) van ser exclosos.

Referència de l'article
Moustafa F, Pesavento R, Di Micco P, González-Martínez J, Quintavalla R, Peris M-L, et al. Real-life use of anticoagulants in venous thromboembolism with focus on patients with exclusion criteria for direct oral anticoagulants. Clin Pharmacol Ther. 4 Jul 2017.
PubMed | Enllaços Bibliosalut
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]