Categoria: Estudis i projectes

Lectura de la tesi de Maria Teresa Arbós Berenguer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5243Maria Teresa Arbós Berenguer, investigadora de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), que pertany al grup "Evidència, estils de vida i Salut (EVES)", va presentar la seva tesi, el passat 24 de juliol de 2017, amb el títol "Actividad física y salud en estudiantes universitarios desde una perspectiva salutogénica".

Els directors de la tesi han estat el Dr. Antoni Aguiló Pons, el Dr. Miquel Bennasar Veny i el Dr. Pedro Tauler Riera.

Malgrat que l'activitat física i la dieta mediterrània són dos elements bàsics en la promoció d'estils de vida saludable, cada vegada tenen una prevalença més baixa entre la població. En aquest marc, la tesi doctoral de Maria Teresa Arbós Berenguer, defensada a la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha tingut com a objectiu determinar l’associació entre el sentit de coherència i l'activitat física amb les característiques sociodemogràfiques, estat de salut, qualitat de vida i estils de vida dels estudiants universitaris de la UIB.

Referència de la tesi

Arbós Berenguer MT. Actividad física y salud en estudiantes universitarios desde una perspectiva salutogénica [tesi doctoral]. Palma: Universitat de les Illes Balears; 2017.
Resum de la tesi

[Font: Bibliosalut]

[Foto: UIB]