Categoria: Estudis i projectes

Oncologia Mèdica de Son Espases participa en un estudi sobre carcinomes urotelials del tracte superior

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr127El Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre els factors pronòstics i els resultats dels carcinomes urotelials del tracte superior en pacients amb nodes no-limfàtics amb metàstasi distant. També hi han participat el Comprehensive Cancer Center Clara Campal, el Harvard Medical School, el Dana-Farber Cancer Institute, l'Hospital 12 De Octubre i el Dana-Farber Cancer Institute.

Aranzazu González del Alba, oncòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Upper Tract Urothelial Carcinomas: Prognostic Factors and Outcomes in Patients With Non-Lymph Node Distant Metastasis" a la revista Clinical Genitourinary Cancer.

Els carcinomes urotelials del tracte superior (CUTS) són cada vegades més reconeguts com a malignitats separades. Els objectius de l'article eren detallar els resultats dels pacients amb CUTS recurrents després d'una nefroureterectomia radical i determinar la puntuació de risc que prediu els resultats de pacients amb nodes no-limfàtics amb metàstasi distant.

Referència de l'article
Sevillano E, Werner L, Bossé D, Lalani A-KA, Wankowicz SAM, de Velasco G, Farina M, Lundgren K, Choueiri TK, González del Alba A, Bellmunt J. Upper Tract Urothelial Carcinomas: Prognostic Factors and Outcomes in Patients With Non–Lymph Node Distant Metastasis. Clin Genitourin Cancer. 2 Ago 2017.
PubMed | Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]