Categoria: Estudis i projectes

Professionals d'Infermeria de Balears participen en les 28 Jornades nacionals d'infermeres gestores

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5333Professionals d'Infermeria del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital Mateu Orfila han participat en les "28 Jornadas nacionales de Enfermeras Gestoras", que s'han celebrat a Càceres del 4 al 6 d'octubre de 2017.

Isabel Zaldívar Laguía, subdirectora de la Cartera de Serveis de l'IB-Salut, ha participat en el comitè organitzador de les Jornades.

Soledad Gallardo Bonet, directora gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, ha participat en el comitè científic de les Jornades i com a vocal de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5333 1Carmen Herrero Orenga, professional d'Infermeria de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi ha participat amb la comunicació titulada "3.2,1 óxido nitroso. De la elaboración e implantación del proyecto al impacto económico y resultados de uso del fármaco económico y resultados de uso del fármaco como analgesia intraparto". Aquesta comunicació ha guanyat el primer premi a la millor comunicació de les Jornades.

5333 3Anselmo José Montes Aguilera, Silvia Mónica Amorós Cerdà, Maria de Lluch Jaume Guillem i Apolonia Victoria Pascual Reus, professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació titulada "Guía de procedimientos audiovisuales de hospitalización".

Concepción Zaforteza Lallemand, Rosa González Casquero i Ana Rubio Batanás, professionals d'Infermeria de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi han participat amb la comunicació titulada "Riesgo psicosocial: evaluación tradicional insuficiente, capital 5333 5social incabado".

5333 4Juan Manuel Gavala Arjona, Pilar Andreu Rodrigo, Teresa Pérez Jiménez, María Viña García-Vericua, Enrique Lujan Sosa, Ernesto Sardi i A.M. Luis Martínez, professionals d'infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació titulada "Comunicación interna hospitalaria mediante una revista digital de salud".

5333 2Maria Victoria Ramis Banús, Ramón Riba Álvarez, Francisco Ferrer Cruz, Juana María Fernández Méndez, Cristina Mercader Duque, Virginia Pérez García, S. López Aguilar i Silvia Leal Rubiales, professionals d'Infermeria de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi han participat amb la comunicació titulada "Implantación de la tecnología BCMA's (Barcode Medication Administration System) en Hospital de Inca. Administración segura de medicación por lectura de códigos de barras a pie de cama".

Apolonia Victoria Pascual Reus, María Lucía Moreno Sancho, Maria Antònia Font Oliver, Maria Taltavull Aparicio, Consuelo Méndez Castell, Katya Molinas Mut, Cristina Caro Martínez i Rosa Ballester Sampol, professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació titulada "Comisión de cuidados del Hospital: contando con Atención Primaria".

Ruth Fortuny Mercadal, Margarita Adrover Obrador i Bárbara Duque González, professionals d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila, hi han participat amb la comunicació titulada "Uso de hojas de cálculo para identificar el gasto en contratación y sus motivos".

Isabel María Aragón López, professional d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila, hi ha participat amb la comunicació titulada "Creación de una herramienta informática para la gestión a largo plazo del ámbito maternoinfantil en un área de salud".

Bárbara Duque González i Alexandra Pons Torres, professionals d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila, hi han participat amb el pòster titulat "Continuidad asistencial entre niveles 2.0".

Resums de les comunicacions.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: ANDE2017 / Victoria Ramis / Concha Zaforteza]