Categoria: Estudis i projectes

Son Llàtzer i Son Espases participen en el XLVII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Nefrologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5354 1Diferents serveis de l'Hospital Son Llàtzer i l'Hospital Universitari Son Espases han participat en el XLVII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Nefrologia, que s'ha celebrat a Burgos del 6 al 9 d'octubre de 2017.

Asunción Ferrer Nadal, nefròloga de l'Hospital Son Llàtzer, hi ha participat amb la comunicació titulada "Registro de fragilidad en pacientes ancianos en diálisis peritoneal (DP). Estudio colaborativo". També hi han participat diferents centres espanyols.

Asunción Ferrer Nadal, Tomás Ripoll, Juana Núñez, Mercedes Usón, Joan Figuerola, Manuel Raya, Hernán Andreu, Elena Cisneros-Barroso i Juan Buades, facultatius de Nefrologia, Cardiologia, Neurologia i Medicina Interna de l'Hospital Son Llàtzer, hi han participat amb la comunicació titulada "Afectación renal en la amiloidosis hereditaria por TTR".

Sheila Cabello, Miguel Uriol, Mercedes Montaner i Alba Pérez-Aragón, nefròlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb el pòster titulat "Beneficio del uso de Envar® en enfermedades glomerulares".

Miguel Uriol, Sheila Cabello, C. Allester, A. Pérez, Mireia Ferreruela, A. Mas, María José Picado, Olga Delgado, B. López i Lucio Pallarés, facultatius de Nefrologia, Hematologia, Medicina Intensiva, Radiologia Farmàcia i Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb el pòster titulat "Efecto de un equipo multidisciplinar en el manejo de la microangiopatía trombótica".

Sheila Cabello, Miguel Uriol, María Ángeles Ribas, J. Serra, Adelaida Rey i J. Martínez, facultatius de Nefrologia i Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb el pòster titulat "Afectación renal de los antivirales de acción directa para el tratamiento de la infección por virus hepatitis C".

Sheila Cabello, Miguel Uriol, Ana Cristina Tugores i G. Gómez, nefròlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb el pòster titulat "Reducción de la dosis de tacrolimus tras la conversión de Advagraf® a Envarsus® en pacientes trasplantados renales en tratamientos con Certican®".

Programa del Congrés.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: SEN]