Categoria: Estudis i projectes

El Laboratori Experimental de Son Llàtzer ha participat en un estudi sobre l'ús de resolvins com a proresolvedors de mediadors inflamatoris en MCV

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1010El Laboratori Experimental de l'Hospital Son Llàtzer ha participat en la publicació d'un article sobre resolvins com a proresolvedors de mediadors inflamatoris en malaltia cardiovascular (MCV). També hi han participat la Universitat de la Concepción i la Universitat de les Illes Balears.

Silvia Tejada, investigadora de l'Hospital Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Resolvins as proresolving inflammatory mediators in cardiovascular disease" a la revista European Journal of Medicinal Chemistry.

La malaltia cardiovascular representa una càrrega global amb una prevalença que continua augmentant progresivament. La malaltia cardiovascular comprén un grup de trastorns del cor i vasos sanguinis, entre els quals es troben la malaltia coronaria, la malaltia cerebrovascular i la malaltia arterial perifèrica.

Referència de l'article
Capó X, Martorell M, Busquets-Cortés C, Tejada S, Tur JA, Pons A, et al. Resolvins as proresolving inflammatory mediators in cardiovascular disease. Eur J Med Chem. 13 Jul.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]