Categoria: Estudis i projectes

Professionals de Farmàcia de Balears participen en el XXII Congrés de la Societat Espanyola de Farmacèutics de Atenció Primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5472Professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Son Llàtzer, l'Hospital Comarcal d'Inca i d'Atenció Primària de Mallorca han participat en el XXII Congrés de la Societat Espanyola de Farmacèutics d'Atenció Primària, que s'ha celebrat a Múrcia del 8 al 10 de novembre de 2017.

M. Castro Manzanares i R.M. Rodríguez Rincón, F. do Pazo Oubiña i M.L. Sastre Martorell, farmacèutics de l'Hospital Universitari Son Espases, hi han participat amb la comunicació oral titulada "Intervención farmacéutica para optimizar los suplementos de calcio y vitamina en pacientes en tratamiento con denosumab".

5472 1Rafael Mª Torres García, coordinador farmacèutic d'equips d'Atenció Primària de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, hi ha presentat la comunicació titulada "Programa de revisión del anciano frágil polimedicado", a la taula rodona "El FAP como profesional facilitador en los Equipos de Atención Primaria".

J.M. Rodríguez Camacho, O. Pérez Rodríguez, farmacèutics de l'Hospital Son Llàtzer; R.M. Rodríguez Rincón i M.L. Sastre Martorell, farmacèutics de l'Hospital Universitari Son Espases; Á. García Álvarez, farmacèutic de 5472 4l'Hospital d'Inca; i M. Rovira Vila, farmacèutica de la Gerència Atenció Primària de Mallorca, hi han participat amb la comunicació oral titulada "Adherencia a las recomendaciones de utilización de sacubitrilo/valsartá". Aquesta comunicació va guanyar el premi a la millor comunicació oral.

5472 3J.M. Rodríguez Camacho, O. Pérez Rodríguez, F. Company Bezares i V. Cano Collado, farmacèutics de l'Hospital Son Llàtzer, hi han participat amb el pòster titulat "Influencia de las alertas de seguridad en la prescripción de inhibidores del cotransportador de sodio-glucosa tipo 2".

A.A. Iglesias Iglesias, M. Rovira Vila i A. Soler Mieras, professionals del Sector Llevant (Hospital de Manacor i Centre de Salut Pere Garau) i del Gabinet Tècnic d'Atenció Primaria de la Gerència d'Atenció Primaria de Mallorca, hi han participat amb el pòster titultat "Análisis del grado de aceptación de modificaciones de la prescripción, ingresos hospitalarios y exitus tras implantar un programa de revisión de la prescripción en pacientes polimedicados".

5472 2J.M. Rodríguez Camacho, V. Cano Collado i  A. Vanrell Ballestero, farmacèutics de l'Hospital Son Llàtzer, hi han participat amb el pòster titulat "Estudio de adecuación del tratamiento farmacológico de la enfermedad pulmonar crónica a las recomendaciones del 2017 de la global initiative for chronic obstructive lung disease". També hi ha participat l'Hospital Ramon Cajal.

Web del Congrés.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: SEFAP / Juanma Rodríguez]