Categoria: Estudis i projectes

Hematologia de Son Espases ha participat en l'assaig GEM05MENOS65

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un estudi sobre el manteniment del bortezomib i la talidomida després d'un trasplantament de cèl·lules mare per tractar un mieloma múltiple. També hi han participat diferents centres espanyols.

Antònia Sampol, cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Bortezomib and thalidomide maintenance after stem cell transplantation for multiple myeloma: a PETHEMA/GEM trial" a la revista Leukemia.

La fase III de l'assaig aleatori GEM05MENOS65 va comptar amb 390 pacients de 65 anys o menors, amb nou diagnòstic simptomàtic de mieloma múltiple, per rebre inducció amb talidomida/dexametasona, bortezomib/talidomida/dexametasona i vincristina, BCNU, melfalan, ciclofosfamida, prednisona/vincristina, BCNU, doxorubicina, dexametasona bortezomib (VBMCP/VBAD/B), seguit d'un trasplantament de cèl·lules mare autòlogues amb MEL-200.

Referència de l'article
Rosiñol L, Oriol A, Teruel AI, de la Guía AL, Blanchard M, de la Rubia J, et al. Bortezomib and thalidomide maintenance after stem cell transplantation for multiple myeloma: a PETHEMA/GEM trial. Leukemia. 2017;31(9):1922–7.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]