Categoria: Estudis i projectes

Dermatologia de Son Llàtzer ha participat en un estudi sobre les pistes dermoscòpiques per al dignòstic dels melanomes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr2El Servei de Dermatologia de l'Hospital Son Llàtzer ha participat en un article sobre les pistes dermoscòpiques per al dignòstic dels melanomes que s'assemblen a la queratosi seborreica. També hi han participat diferents centres europeus.

Alex Llambrich, dermatòleg de l'Hospital Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Dermoscopic Clues for Diagnosing Melanomas That Resemble Seborrheic Keratosis" a la revista Jama Dermatology.

Els melanomes que clínicament imiten la queratosi seborreica poden endarrerir el diagnòstic i adequar el tractament. Malgrat això, es coneix poc sobre el valor de la dermoscòpia en el reconeixement d'aquests melanomes difícils de diagnosticar. L'objectiu era descriure les característiques dermoscòpiques en la queratosi seborreica per entendre la seva morfologia clínica.

Referència de l'article
Carrera C, Segura S, Aguilera P, Scalvenzi M, Longo C, Barreiro A, et al. Dermoscopic Clues for Diagnosing Melanomas That Resemble Seborrheic Keratosis. JAMA Dermatology. 2017;153(6):544.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Son Llàtzer. Servei de Dermatologia]