Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Medicina Intensiva de Son Espases participa en una publicació sobre el GRACE score per a població amb diabetis mellitus

Medicina Intensiva de Son Espases participa en una publicació sobre el GRACE score per a població amb diabetis mellitus

epr1239La Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre el poder predictiu del GRACE risk score en la població amb diabetis. També hi ha participat l'Hospital General Universitari d'Elx.

Les guies de pràctica clínica actuals recomanen una estratificació del risc en pacients amb síndrome coronària aguda a l'admissió de l'hospital. La diabetis mellitus és reconeguda com un predictor independent de mortalitat en aquests pacients, però no està inclosa en el GRACE risk score. L'objectiu d'aquest estudi era validar el GRACE risk score en una població actual, i particularment en un subgrup de pacients amb diabetis, i provar els efectes d'incloure la variable de diabetis mellitus en el model.

Referència de l'article

Baeza-Román A, de Miguel-Balsa E, Latour-Pérez J, Carrillo-López A. Predictive power of the grace score in population with diabetes. Int J Cardiol. 21 jun 2017.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]