Categoria: Estudis i projectes

Professionals de Son Espases, IdISBa i Conselleria de Salut van participar en el I Congrés d'Alimentació, Nutrició i Dietètica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

5541Professionals de Balears van participar en el "I Congreso de Alimentación, Nutrición y Dietética: el dietista-nutricionista: Pro-Motor de Salud Pública", que es va celebrar a Saragossa els dies 10 i 11 de novembre de 2017.

Manuel Moñino Gómez, investigador de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), hi va participar com a moderador de la taula "INTEGRACIÓN EXITOSA DEL DIETISTA - NUTRICIONISTA CLÍNICO", en la qual van participar com a ponents: Juan Ramón Urgelés, endocrinòleg; Juana Maria Riera Llodrà, pediatra; David Estébanez Lera, tècnic; i María Teresa Colomar Ferrer, endocrinòloga de l'Hospital Universitari Son Espases.

Manuel Moñino Gómez, investigador del CIBEROBN de l'Institut Carlos III i de l'IdISBa, hi va participar amb la comunicació titulada "Terapia dietético-nutricional en personas con alto riesgo cardiovascular: el dietista-nutricionista en el estudio PREDIMED".

María Teresa Colomar Ferrer, endocrinòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Soporte nutricional el paciente con cáncer esofagogástrico".

María Ramos Monserrat, directora general de Salut Pública i Participació de Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, hi va participar amb la comunicació titulada "Rutas saludables, Ciudad saludable".

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Congreso de Alimentación, Nutrición y Dietética]