Categoria: Estudis i projectes

Anestesiologia del Mateu Orfila ha participat en un article sobre el maneig del dolor avançat amb fentanil sublingual en pacients amb càncer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr8El Servei d'Anestesiologia de l'Hospital Mateu Orfila ha participat en la publicació d'un estudi sobre el maneig del dolor avançat amb pastilles de fentanil sublingual en pacients amb càncer. També hi han participat diferents centres catalans.

Jordi Moyá, anestesista de l'Hospital Mateu Orfila, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Breakthrough Pain Management with Sublingual Fentanyl Tablets in Patients with Cancer: Age Subgroup Analysis of a Multicenter Prospective Study" a la revista Drugs R D.

El maneig del dolor avançat en pacients amb càncer és un desafiament, especialment en la vellesa. Malgrat això, no hi ha estudis que examinin la influència de l'edat en el dolor avançat. L'objectiu d'aquest treball era investigar l'efecte de les pastilles de fentanil sublingual en termes d'eficàcia, seguretat i qualitat de vida en dues categories d'edat.

Referència de l'article
Guitart J, Vargas MI, De Sanctis V, Folch J, Salazar R, Fuentes J, et al. Breakthrough Pain Management with Sublingual Fentanyl Tablets in Patients with Cancer: Age Subgroup Analysis of a Multicenter Prospective Study. Drugs R D. 25 jul 2017.
logo docusalut 16Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]