Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'Àrea de Salut de Menorca participa en un article sobre l'exercici en infants i la seva relació amb la memòria

L'Àrea de Salut de Menorca participa en un article sobre l'exercici en infants i la seva relació amb la memòria

cc epr5L'Àrea de Salut de Menorca ha participat en un estudi en què s'analitza si l'activitat física primerenca i els comportaments sedentaris tenen relació amb la memòria en els infants de 7 a 14 anys. També hi han participat diferents centres espanyols.

Maties Torrent, metge de Medicina Familiar i Comunitària de l'Àrea de Salut de Menorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Are Early Physical Activity and Sedentary Behaviors Related to Working Memory at 7 and 14 Years of Age?" a la revista Journal of Pediatrics.

L'objectiu era avaluar el paper de l'activitat física extracurricular i el comportament sedentari en infants amb edat preescolar i primària en la memòria de treball a l'edat escolar i adolescent, respectivament.

Referència de l'article

López-Vicente M, Garcia-Aymerich J, Torrent-Pallicer J, Forns J, Ibarluzea J, Lertxundi N, et al. Are Early Physical Activity and Sedentary Behaviors Related to Working Memory at 7 and 14 Years of Age? J Pediatr. 2017;188:35-41.e1.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]