Categoria: Estudis i projectes

Salut Pública participa en un estudi sobre la relació de l'exposició laboral en la densitat mamogràfica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr 853La Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut de les Illes Balears ha participat en un article sobre la relació de les exposicions laborals en la densitat mamogràfica en dones espanyoles. També hi han participat diferents direccions generals i serveis de salut espanyols.

Carmen Sánchez Contador, coordinadora autonòmica del Programa de Detecció Precoç de Càncer de Mama, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Occupational exposures and mammographic density in Spanish women" a la revista Occupational and Environmental Medicine.

Anteriorment no s'havia explorat la possibilitat de trobar l'associació entre les exposicions laborals i la densitat mamogràfica, un marcador de risc de càncer de mama. L'objectiu era investigar la influència de l'exposició laboral a agents químics, físics i microbiològics en la densitat mamogràfica en dones adultes.

Referència de l'article
Lope V, García-Pérez J, Pérez-Gómez B, Pedraza-Flechas AM, Alguacil J, González-Galarzo MC, et al. Occupational exposures and mammographic density in Spanish women. Occup Environ Med. 26 Oct 2017 Oct 26.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]