Categoria: Estudis i projectes

Medicina Interna de Son Espases participa en el projecte de col·laboració internacional HIV-CAUSAL

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1152El Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi internacional sobre els règims de teràpia antiretrovirals prescrits normalment i la incidència de condicions neurològiques que defineixen la SIDA. També hi han participat diferents centres internacionals.

Maria Leyes, metgessa de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Commonly Prescribed Antiretroviral Therapy Regimens and Incidence of AIDS-Defining Neurological Conditions" a la revista JAIDS Journal of Acquired Immune Deficiency Syndromes.

Els efectes diferencials de les teràpies antiretroviral prescrites normalment combinades (cART) en la definició de les condicions neurològiques de la SIDA (neuroAIDS) encara no es coneixen. Es va realitzar un estudi prospectiu de cohort de pacients amb VIH-positiu d'Europa i Amèrica, inclosos en la col·laboració HIV-CAUSAL.

Referència de l'article
Caniglia EC, Phillips A, Porter K, Sabin CA, Winston A, Logan R, et al. Commonly prescribed antiretroviral therapy regimens and incidence of AIDS-defining neurological conditions. JAIDS J Acquir Immune Defic Syndr. Oct 2017.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]