Categoria: Estudis i projectes

Microbiologia de Son Espases i l'IdISBa publiquen un article sobre diversitat i regulació de les β-lactamases intrínseques dels patògens oportunístics no-fermentats i altres Gram-negatiu

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

mfb122El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han publicat un article sobre la diversitat i la regulació de les β-lactamases intrínseques dels patògens oportunístics no-fermentats i altres Gram-negatiu.

Carlos Juan, Gabriel Torrens, Mar González Nicolau i Antonio Oliver, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Diversity and regulation of intrinsic β-lactamases from non-fermenting and other Gram-negative opportunistic pathogens" a la revista FEMS Microbiology Reviews.

Aquesta revisió dirigeix de forma profunda per primera vegada la diversitat, la regulació i els mecanismes de lideratge a la sobreexpressió mutacionals de les β-lactamases intrínseques de patògens oportunístics no-fermentats i altres no-Enterobacteriaceae Gram-negatius.

Referència de l'article
Juan C, Torrens G, González-Nicolau M, Oliver A. Diversity and regulation of intrinsic β-lactamases from non-fermenting and other Gram-negative opportunistic pathogens. FEMS Microbiol Rev. 2017;41(6):781–815.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]