Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Medicina Intensiva de Son Llàtzer publica una carta sobre el consum de suplements nutricionals i síndrome serotoninèrgica fulminant deguda a la intoxicació per citalopram

Medicina Intensiva de Son Llàtzer publica una carta sobre el consum de suplements nutricionals i síndrome serotoninèrgica fulminant deguda a la intoxicació per citalopram

cc epr135La Unitat de Medicina Intensiva de l'Hospital Son Llàtzer ha publicat una carta científica sobre el paper del consum crònic de suplements nutricionals en la síndrome serotoninèrgica fulminant deguda a la intoxicació per citalopram.

Inmaculada de Dios, Gemma Rialp, María Romero, María Ortega i Yasmina Nieto, metgesses de Medicina Intensiva de l'Hospital Son Llàtzer, han publicat la carta amb el títol "El papel del consumo crónico de suplementos nutricionales en un síndrome serotoninérgico fulminante debido a intoxicación por citalopram" a la revista Medicina Intensiva.

Referència de la carta

de Dios I, Rialp G, Franco S, Romero M, Ortega M, Nieto Y. El papel del consumo crónico de suplementos nutricionales en un síndrome serotoninérgico fulminante debido a intoxicación por citalopram. Med Intensiva. Gen 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: e-Magine Art / Pills 3 / CC-by-sa-3.0 de ]