Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Professionals d'Infermeria de Son Espases publiquen un article sobre la qualitat percebuda pels pacients amb fractura d'extrem distal de radi

Professionals d'Infermeria de Son Espases publiquen un article sobre la qualitat percebuda pels pacients amb fractura d'extrem distal de radi

epr155Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre la qualitat assistencial percebuda pels pacients amb fractura d'extrem distal de radi.

Marta Pujals Mas, José Ángel Rubiño i Catalina Homar Amengual, professionals d'infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Calidad asistencial percibida en pacientes con fractura de extremo distal de radio" a la revista InfoTrauma.

L'objectiu era avaluar la diferència entre les expectatives respecte a la qualitat assistencial i la percepció del pacient, atès al Servei d'Urgències, amb fractura d'extrem distal de radi.

Referència de l'article

Pujals-Mas Marta; Rubiño-Díaz A; Homar-Amengual C. Calidad asistencial percibida en pacientes con fractura de extremo distal de radio. InfoTrauma. 2017.
Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]