Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca ha participat en l'estudi EVIDENT 3

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1230El Centre de Salut de Santa Ponça ha participat en l'assaig clínic controlat EVIDENT3 per reduir el consum de calories en persones sedentàries i amb sobrepès o obeses utilitzant una aplicació mòbil. També hi han participat el Servei de Salut de Castella i Lleó, el Servei de Salut d'Aragó, el Servei de Salut de Castella-la Manxa, la Universitat d'Extremadura i la Universitat de Salamanca.

Ignacio Ramírez, metge de medicina familiar i comunitària del Centre de Salut de Santa Ponça, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "EVIDENT 3 Study: A randomized, controlled clinical trial to reduce inactivity and caloric intake in sedentary and overweight or obese people using a smartphone application: Study protocol" a la revista Medicine.

La tecnologia mòbil, quan s'inclou amb intervencions multicomponents, podria contribuir a una pèrdua de pes més efectiva. L'objectiu d'aquest projecte és avaluar l'impacte d'afegir l'ús de l'aplicació EVIDENT 3, dissenyada per promoure hàbits de vida saludables a les estratègies de modificació tradicionals utilitzades per perdre pes. També es van avaluar altres conductes orientades (caminar, calories consumides, temps assegut) i resultats (qualitat de vida, marcadors inflamatoris, mesurament d'edat arterial).

Referència de l'article
Recio-Rodriguez JI, Gómez-Marcos MA, Agudo-Conde C, Ramirez I, Gonzalez-Viejo N, Gomez-Arranz A, et al. EVIDENT 3 Study. Medicine (Baltimore). 2018;97(2):e9633.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]