Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Son Espases publica una carta sobre un doble resultat fals en el cribratge de drogues

Son Espases publica una carta sobre un doble resultat fals en el cribratge de drogues

ins epr91Els serveis d'Urgències Pediàtriques i d'Anàlisis Clíniques, la Unitat de Toxicologia Clínica de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han publicat una carta sobre un doble resultat fals en el cribratge de drogues per intoxicació accidental.

Victoria López-Corominas i Nuria Gilabert Iriondo, pediatres de l'Hospital Universitari Son Espases; i Isabel Gomila Muñiz i Bernardino Barceló Martín, facultatius del Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han publicat una carta amb el títol "Doble resultado falso en el cribado de drogas en una intoxicación accidental".

Referència de l'article

López Corominas V, Iriondo Gilabert N, Muñiz Gomila I, Barceló Martín B. Doble resultado falso en el cribado de drogas en una intoxicación accidental Las obligaciones de los profesionales de urgencias en caso de asistolia no controlada. Emergencias. 2018;30:62–6.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]