Categoria: Estudis i projectes

Pediatria del Centre de Salut La Vileta publica una resposta a l'article de Sriraman sobre alletament matern

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc epr491Pediatria del Centre de Salut La Vileta ha fet un comentari a una declaració de posicionament sobre l'alletament matern compartit informal per als infants a terme sans que van escriure Sriraman NK, et al., a la revista Breastfeeding Medicine.

Sergi Verd, pediatre del Centre de Salut La Vileta, ha publicat un comentari amb el títol "Re: "Academy of Breasfeeding Medicine's 2017 Position Statement on Informal Breast Milk Sharing for the Term Healthy Infant " by Sriraman NK, et al. (Breastfeed Med 2018;13(1):2-4)" a la revista Breastfeeding Medicine.

A l'article original es deia que no es pot realitzar un alletament matern compartit de mares amb Hepatitis B positiu. Sergi Verd va contestar que no és racional prohibir aquest alletament compartit perquè l'Hepatitis B no es transmet per la llet materna. L'Acadèmia de Medicina d'Alletament Matern (Academy of Breastfeeding Medicine) dona la raó a l'autor. Ambdós, Sergi Verd i l'Acadèmia, estan d'acord amb la importància de la vacunació dels infants quan neixen i en el fet que compartir la llet no és un perill per als infants.

Referència del comentari
Verd S. Re: “Academy of Breasfeeding Medicine’s 2017 Position Statement on Informal Breast Milk Sharing for the Term Healthy Infant” by Sriraman NK, et al. (Breastfeed Med 2018;13(1):2–4).
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: 102Messmanos / Breastfeeding / CC BYND 2.0 ]