Categoria: Estudis i projectes

Professionals d'Infermeria de Manacor publiquen una revisió crítica sobre el dolor durant l'hemodiàlisi

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins mfb98Professionals d'Infermeria de la Unitat d'Hemodiàlisi i de la Unitat de Qualitat de l'Hospital de Manacor han publicat una revisió crítica d'un article, en el qual s'analitza la importància d'explorar les experiències doloroses durant l'hemodiàlisi des de la perspectiva del pacient.

Ian Blanco, infermer de la Unitat d'Hemodiàlisi de l'Hospital de Manacor; i Miguel Ángel Rodríguez Calero, infermer de la Unitat de Qualitat de l'Hospital de Manacor, han publicat un article amb el títol "¿Deberíamos explorar las experiencias dolorosas durante la hemodiálisis desde la perspectiva del paciente?" a la revista Evidentia.

Els pacients experimenten dolor durant el tractament d'hemodiàlisi. Molts d'ells s'enfronten a diari a estímuls dolorosos, utilitzant distintes estratègies per a la seva gestió. Aquest estudi es planteja com a una aproximació qualitativa per aprofundir sobre la percepció del dolor del pacient en hemodiàlisi.

Referència de la revisió
Blanco-Mavillard I, Rodríguez-Calero MA. ¿Deberíamos explorar las experiencias dolorosas durante la hemodiálisis desde la perspectiva del paciente? Evidentia. 2017.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears]