Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca participa en un article sobre els coneixements en asma i anafilaxi entre els professors espanyols

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr571El Centre de Salut Sant Agustí participa en un article en el qual s'analitza el coneixement que tenen els professors sobre l'asma i l'anafilaxi a les escoles espanyoles. També hi han participat el Centre Sanitari Integrat Alzira II, el Centre de Salut San Telmo, l'Hospital Universitari La Paz, l'Hospital de Martorell, la Clínica Juaneda i el Consorci Hospital General Universitari de València.

Mercedes Escarrer Jaume, pediatra del Centre de Salut Sant Agustí, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Knowledge of asthma and anaphylaxis among teachers in Spanish schools" a la revista Allergologia et Immunopathologia.

Les malalties al·lèrgiques afecten al 15-20 % de la població pediàtrica en el món industrialitzat. La majoria dels centres educatius a Espanya no tenen professionals sanitaris entre el seu personal i els professors s'encarreguen de l'atenció dels infants a l'escola. S'hauria de considerar la conveniència d'una formació específica per al personal educatiu, amb la introducció d'intervencions concretes d'urgències a les escoles.

Referència de l'article
Juliá-Benito JC, Escarrer-Jaume M, Guerra-Pérez MT, Contreras-Porta J, Tauler-Toro E, Madroñero-Tentor A, et al. Knowledge of asthma and anaphylaxis among teachers in Spanish schools. Allergol Immunopathol (Madr). 2017;45(4):369–74.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]