Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia de Son Espases i l'IdISBa participen en un article sobre l'ús de Twitter® durant els congressos de l'AEC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc sss101El Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han publicat un article sobre l'ús de Twitter® durant les reunions i congressos de l'Associació Espanyola de Cirurgians (AEC). També hi han participat l'Hospital Universitari de Getafe i l'Hospital Clínic San Carlos.

Juan Jose Segura-Sampedro, Rafael Morales Soriano i Xavier González Argenté, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Uso de Twitter® y sus implicaciones en las reuniones y congresos de la Asociación Española de Cirujanos" a la revista Cirugía Española.

L'ús d'eines del web 2.0 i en especial de Twitter estan en plena expansió. Twitter ha passat de l'àmbit personal al professional amb gran èxit i s'ha incorporat com a mitjà de difusió habitual en els congressos científics. Es va realitzar un seguiment de l'ús de Twitter de 2013 a 2016 en els congressos de l'Associació Espanyola de Cirurgians (AEC). Per això, es van analitzar les etiquetes #rnc13, #cnc14, #rnc15, #cncirugia16, mitjançant diverses webs d'anàlisis d'etiquetes.

Referència de l'article
Segura Sampedro JJ, Morales Soriano R, Ramos Rodríguez JL, González-Argenté FJ, Mayol J. Uso de Twitter ® y sus implicaciones en las reuniones y congresos de la Asociación Española de Cirujanos. Cir Esp. Abr 2018
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal]