Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Professionals d'Infermeria de Son Espases publiquen un article sobre mesures de protecció per al personal sanitari a medicina nuclear

Professionals d'Infermeria de Son Espases publiquen un article sobre mesures de protecció per al personal sanitari a medicina nuclear

vpc10Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre mesures de protecció per al personal sanitari a medicina nuclear.

Mariana Gómez Bravo, Silvia Lourdes Martín Olgoso i Alba Sola Martínez, professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Medidas de protección para el personal sanitario en medicina nuclear" a la revista Paraninfo Digital.

Des que es va descobrir la radiació fins avui s'ha avançat en el camp de la medicina, gràcies a la medicina nuclear es pot diagnosticar fins a tractar la malaltia. De tal manera que sorgeix la necessitat de protecció tant dels individus com dels descendents, treballadors i mediambient dels efectes nocius de les radiacions ionitzants. La radiologia intervencionista ha tingut en aquests últims anys un gran creixement, per tant, duu a preparar als professionals per desenvolupar la seva funció laboral de forma segura. En aquest treball es vol conèixer la protecció radiològica en el personal sanitari.

Referència de l'article

Gómez Bravo Mariana; Martín Olgoso SLSMA. Medidas de protección para el personal sanitario en medicina nuclear. Rev Paraninfo Digit. 2017.
Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]