Categoria: Estudis i projectes

Ginecologia de Son Llàtzer i Can Misses participen en el IX Congrés Nacional de Sòl Pelvià

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6146Ginecòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i de l'Hospital Can Misses van participar en el IX Congreso Nacional de Suelo Pélvico, celebrat a Santander del 12 al 14 d'abril de 2018.

Vicens Vidal M., Ramis Barceló M., Torrent Colomer A., Lizarbe Iranzo R.A. i Martín Jiménez Á., ginecòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Evolución de la técnica quirúrgica de la colposacropexia laparoscópica en nuestro centro".

6146 1Torrent Colomer A., Vidal Vicens M., Ramis Barceló M., Lizarbe Iranzo R. i Martín Jiménez Á., ginecòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Evolución de la técnica quirúrgica de la colposacropexia por laparoscopia en nuestro centro y comparación de resultados después de 10 años de experiencia".

Prats Sánchez Y., Moreno Mira R., Salome Kuria M. i Mariño Bello J.C., ginecòlegs de l'Hospital Can Misses, hi van participar amb el pòster titulat "TVT y TOT" para la corrección quirúrgica de la incontinencia urinaria de esfuerzo. Comparación de ambas técnicas".

També hi van assistir ginecòlegs de l'Hospital Comarcal d'Inca.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: SEGO]